Leveringsvoorwaarden & disclaimer
2023

Alles wat zacht was, Grady van den Bosch, doet haar uiterste best om een bestelling van het boek optimaal te verwerken, zodat deze onbeschadigd bij het juiste adres terechtkomt.

Het boek wordt binnen 14 dagen na de bestelling geleverd, in een beschermende verpakking.
(Beschikbaar vanaf 10 juni 2023)

De bestelling verloopt via het emailadres info@alleswatzachtwas.nl
Desgewenst ontvangt de besteller een gesigneerd exemplaar.
De besteller levert naam en adresgegevens voor een accurate verzending. (Zie ook de privacyverklaring). Het boek wordt verstuurd nadat de betaling binnen is. De betalingsgegevens volgen z.s.m. na de bestelling.

Mocht het boek niet in goede staat zijn aangekomen, dan kan het worden geretourneerd voor een nieuw exemplaar. De ontvanger dient het boek voorzichtig uit de verpakking te halen en het meteen op beschadigingen te checken. Hij of zij maakt daarvan een foto in het geval er beschadigingen zijn bij levering. Bij eventuele gebruikerssporen wordt het boek niet teruggenomen.

Grady van den Bosch en Uitgeverij Anderszins zijn niet verantwoordelijk voor eventuele kleurverschillen tussen het boek en de online voorbeeldafbeeldingen. Is de besteller toch niet tevreden, dan kan het boek worden geretourneerd, op kosten van de besteller. Met recht op restitutie van het aankoopbedrag. De besteller draagt zorg voor een zorgvuldige en passende verpakking, dit kan de originele verpakking zijn. Bij eventuele gebruikerssporen wordt het boek niet teruggenomen.


Grady van den Bosch is niet aansprakelijk voor welke gevolgen het boek ook kan hebben op iemands welzijn, fysiek of geestelijk/psychisch.

Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Mochten er toch onjuistheden in zijn gekomen, dan kunt u dit aangeven. Het zal dan worden aangepast. Ook voor de website geldt dat Grady van den Bosch niet aansprakelijk is voor welke beschadigingen er eventueel fysiek of geestelijk/psychisch ontstaan.